در ادامه تعطیلی سالنهای بازی زنده و سینما به دلیل شیوع بیماری کرونا , سازمان کل کارها سینمایی و بازی زنده کانون از سه هنرمند نقال دعوت کرد تا داستانهای اهل ایران سابق را بهشیوه نقالی داستان نمایند .
محمد معجونی در اولین نقل خویش روایت «قنبر فتاح» را قصه مینماید . این قصه ماجرا عملکرد قنبر برای نبرد با حضرت علی ( ع ) است که در غایت قنبر با آشنایی از آن حضرت , در زمره مریدان ایشان قرار می گیرد و سالیان با وی معاش مینماید .
برهمین اساس نقل «تیمور لنگ و حملهی وی به ایران» , روایت «قرچه سگزی و جنگ با رستم» و قصه «بیژن و منیژه» سه نقل دیگری است که از سمت معجونی درین طرح قصه خواهد شد .
امیرحسین انصافی دیگر هنرمند نقال هم با قصه سه نقل , قصهی «حمال تبریزی» , «پیر چنگی» و «کشتی نوح» علاقهمندان را به شنیدن داستانهای اهل ایران دعوت می نماید .
انصافی در نقل «حمال تبریزی» , حکایتی از خلوص بندگی یک حمال و منظور وی از آفریدگار و اجابت تمنایش را نقل مینماید . «پیر چنگی» حکایت مطرب خوش آوازهای است که جز خدای خویش کسی را ندارد و قصه قصهی حضرت نوح ( ع ) و ساختن کشتی برای نجات موجودات عالم از مصیبت , دیگر نقالی وی است .
در همین هم اکنون فهیمه باروتچی با نقل «طوطی و مرد بقال» به قصه قصه شیرین طوطی سخنگو و شکستن شیشهی روغن برای خردسال ها می پردازد .
همچنین وی قصه شفا یافتن «مرد کور» , روایت مرد تهیدستی را نقل می نماید که از ثروتمندی طلب طعام کرده البته مورد بیمهری واقع میگردد البته مرد نابینایی به عبارتی حاجتمند را امداد کرده و دعای مرد بینوا نور و روشنایی را به چشمان مرد روشن دل برمیگرداند .
قصهی «حاتم طایی» دیگر نقالی این هنرمند است که در آن به پادشاهی بخشنده اشاره شدهاست که هنگامی داستان مهربانی حاتم را میشنود , حسادت کرده و فرمان قتل حاتم طایی را می دهد .
تذکر میگردد این ۱۰ نقل بهزودی در کاغذ پرتال و صفحه منحصر کانون رشد فکری خردسال ها و نوجوان ها در اینستاگرام منتشر خواهد شد .
